Summering av årets Extrapass!

8 november 2021


Utomhussäsongen börjar gå mot sitt slut och en av höjdpunkterna i SIK Fotbolls verksamhet under året har varit våra Extrapass på fredagar.

Extrapassen har riktat sig till spelare födda 2012-2009 som velat träna ett ytterligare tillfälle i veckan. Träningarna har letts av fotbollskonsulenterna och aktiverat ca 20-30 barn per gång.

Under träningarna har vi börjat med färdighetsövning innehållandes olika tekniska och fysiska moment, för att sedan övergå till spelövning med fokus på något av spelets olika skeenden.

Särskilt glädjande är den positiva trenden i deltagargruppen flickor 2012 och 2011, där vi med hjälp av några mycket duktiga spelare från våra Damjuniorer kunde locka fler och fler flickor för lite extra fotboll. Därför vill vi rikta ett extra stort tack till Filippa, Lisa och Tess för era strålande insatser!

Vi ser redan nu fram emot nästa vår så att vi kan starta igång nästa upplaga. Värt att tillägga är att Kansliet just nu håller på att se över möjligheterna för att kunna erbjuda ett Extrapass även under vintern, fast inomhus! Vi återkommer med eventuell information gällande detta.


Arkiv