SIK Fotbolls säsongsavslutning i Löthallen!

28 oktober 2021

Välkommen till Sundbybergs IK Fotbolls säsongsavslutning 2021! Alla träningsgruppers spelare, ledare, föräldrar, släkt och vänner bjuds till vår stora fotbollsfest i Löthallen när säsongens ska avrundas.

Dagen kommer bl.a. innehålla medaljutdelning, knattematcher, tävlingar, uppvisningsmatcher och utlottning av fina priser från Stadium och Adidas med mera. Det kommer även finnas fikaförsäljning, ansiktsmålning och souvenirförsäljning.

Boka in datumet och så ses vi där!


SIK Fotbolls säsongsavslutning 2021

  • Lördag 13 november
  • 10:00-15:00
  • Löthallen


Se schemat över dagen här!


Följ oss på våra sociala medier:


Kommentar Jag Mohamed Abdu .vi ska komma till avslutningen.
- Haiat Ahmed. 13 nov 2021 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv