Dags att önska dag för inomhusträning

1 oktober 2021


Höstsäsongen har dragit igång och därmed är det även dags att börja planera inför inomhusträningen i vinter.

Vi har fått veta vilka tider i kommunens hallar som satts till förfogande för SIK Fotbolls användning. Nu ska du som lagledare lämna in önskemål för vilken dag i veckan din träningsgrupp helst vill träna under vinterhalvåret. När samtliga grupper svarat börjar vi planera schemat med så mycket hänsyn till era önskemål som möjligt.

Träningsgrupper födda 2016-2011 börjar sin inomhusträning från vecka 45.
Övriga träningsgrupper börjar sin inomhusträning från vecka 49.

Ni kommer att förfoga över eran nuvarande utomhusträningstid fram till den 28 november 2021. Ni kan alltså fortsätta träna utomhus fram tills dess, därefter kommer vinterschemat för utomhusfotboll tillsättas. Ta hänsyn till att under november får ni endast träna utomhus om planerna är snöfria. 

TILL ENKÄTEN >>

OBS! Sista svarsdag är 14 Oktober.


Stort tack på förhand!


Följ oss på våra sociala medier:Kommentar Snaraste
- Mats. 22 sep 2020 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv