Nu startar SIK Winter Challenge

7 januari 2021

Idag startar vintertävlingen "SIK Winter Challenge". Alla medlemmar i fotbollssektionen är med och tävlar både individuellt och med sitt lag. Det lag samt den spelare och ledare som deltar och anordnar flest extra träningstillfällen vinner.  

Nu när restriktionerna tillåter organiserad träning utomhus kan vi äntligen starta igång SIK Winter Challenge. 

Under vinterhalvåret, som förutom Covid, alltid kännetecknas av mindre aktivitet i träningsgrupperna, har vi startat SIK Winter Challenge för att uppmana och uppmuntra mer träning och fler friluftstillfällen med laget och kompisarna. 

Allt om hur tävlingen går till står under fliken till vänster, "Aktiviteter". Där kan du även följa tävlingens resultat löpande. På Instagram @sikfotboll kan du även följa tävlingens resultat och se bilder och highlights under veckornas gång. 

Stort lycka till!

Tävlingen tar slut den 15:e Mars 2021

Arkiv