Fortsatt publikfritt på seniormatcherna

7 augusti 2020


Herrlaget och Damlaget uppmanar alla supportrar att stanna hemma under höstens hemmamatcher på IP så länge rådande restriktioner fortfarande gäller.

Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare och funktionärer) ska vara på plats, för att matcharrangemanget ska följa regeringens uppsatta restriktioner kring allmänna sammankomster.

Vi förstår att suget för att titta på live-fotboll är stort, men vi behöver alla hjälpas åt att genomföra matcherna på ett bra sätt genom att stanna hemma och inte bilda stora folksamlingar. Vi hoppas att du snart kan vara med oss på plats igen.

Vi kommer försöka att liverapportera matcherna via appen Min Fotboll i så stor utsträckning som vi kan.

Tack för att du respekterar detta!


Med vänlig hälsning,
Herrlaget & Damlaget, Sundbybergs IK Fotboll

Arkiv