Kansliet starkare än någonsin - ytterligare förstärkning kliver in!

25 augusti 2020

Efter 10 år som spelare i klubben, hela vägen från knatte till senior, kan vi glatt presentera att Constantino Capotondi fortsätter sin resa i Sundbybergs IK Fotboll.

Vid sidan av sina studier på Stockholms Universitet och den egna fotbollskarriären kommer Constantino att arbeta halvtid på kansliet.

“Det ska bli oerhört roligt att få fortsätta vara med och bidra i den klubb som jag spelat i sen barnsben. Isaac och Alexander har gjort ett grymt jobb för att jag ska kunna kliva in och hjälpa till direkt. Kansliets administrativa och organisatoriska delar finns redan på plats sedan länge och nu med tre grymma medarbetare ser jag fram emot att fortsätta driva SIK Fotboll framåt.” 

Med ankomsten av både Alexander Gumm och Constantino har kansliet nu fler resurser än på många år. Den interna arbetsfördelningen och hur vi ska jobba mot våra träningsgrupper håller just nu på att göras om för att utnyttja den nya handlingskraften på bästa sätt.

“I slutändan är det du som ledare, spelare och förälder som ska få ut värde av att vi på kansliet är starkare än tidigare. Med oss fyra finns alla förutsättningar att rikta ännu mer kraft mot att hjälpa och stärka träningsgrupperna. Vi ses 'in action' på planerna”.

Varmt välkommen Constantino!

Kommentar Skulle vara intressant med en extra träningsdag för dem som vill med hoppslag av alla lag i årskullen. Bra för de som vill satsa lite mer och bra att spelare och ledare från olika stadsdelslag lär känna varandra. Kanske något som de nya resurserna kan nyttjas till.
- Patrik Tengberg. 15 sep 2020 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Underbart att se den här starka uppställningen! Det var inte många år sedan kansliet bestod av en ensam fotbollskonsulent. Vore fantastisk om alla träningsgrupper snart kunde uppnå ”Fotboll av bra kvalitet och sunda värderingar”. Sätt våra barn och ungdomar i centrum för allt vi gör och ge dem alla bra fotbollsträning!
- Roberto. 16 sep 2020 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv