Kansliet förstärks - välkommen Alexander!

19 augusti 2020

Vi kan stolt presentera att Alexander Gumm ansluter till Sundbybergs IK Fotboll. Han tillträder sin tjänst omedelbart och kommer att ingå i teamet på kansliet tillsammans med Alexander Ragnarsson och Isaac Bengtsson.

"Det känns fantastiskt att komma hit till Sundbyberg. Jag har på kort tid här fått lära känna SIK Fotboll som en mycket välorganiserad förening där många saker, särskilt utifrån det administrativa, redan finns på plats. Det känns tryggt att få komma in i ett fungerande och tydligt system, så att det kan vara fotbollsverkstad från dag ett”. 

Alexander kommer in med en lång fotbollsbakgrund, flertalet utbildningar (UEFA A) och mycket erfarenhet från flera olika fotbollsmiljöer.

“Mitt fotbollsintresse började redan som barn i mitten av 90-talet hemma i Berlin, i Tyskland är det i princip omöjligt att inte komma i kontakt med fotboll. Så efter att ha lagt av som spelare och tagit studenten började jag som ungdomstränare hemma i Berlin, samtidigt som jag skötte universitetsstudierna. Studierna förde mig till min första sejour här i Stockholm och Djurgårdens IF.

Ett års vistelse här räckte för att fastna för både Stockholm och Sverige, vilket gjorde att jag år 2014 flyttade hit och återvände till Djurgårdens pojkakademi, där jag bland annat har tränat ungdomslag fram tills i höstas. Nu, efter att jag har slutfört studierna på Stockholms Universitet och GIH samt tränardiplomen vid både tyska och Svenska Fotbollsförbundet, känns det fantastiskt att få börja jobba med fotboll”.

På kort tid har Alexander satt sig in i både läroplanen, värdegrunden och kansliets arbetsmetoder och är redo att komma in och bidra direkt. Vi ser otroligt mycket fram emot att ha honom med på vår resa.

“Föreningen har en välformulerad och mycket användbar läroplan. Jag ser fram emot att hjälpa våra träningsgrupper med fotbollsutveckling och målsättning utifrån Sundbybergsmodellen.

Vidare ser jag fram emot att bidra med tips och råd från många års erfarenhet, samtidigt som jag lär känna ledarna, spelarna och träningsgrupperna. Tack för det varma välkomnandet, vi ses ute på planerna!”


Kontaktuppgifter Alexander Gumm
Tel: 070-748 73 13
E-post: alexander.gumm@sik.org

Kommentar Välkommen Alexander!
- Roberto. 20 aug 2020 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Kul! Välkommen Alexander!
- Sami . 20 aug 2020 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Varmt välkommen!
- Alexander. 20 aug 2020 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Varmt välkommen Alexander!
- Mikael . 20 aug 2020 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Välkommen👍
- Erik F07. 20 aug 2020 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Starkt tillskott💚 Välkommen Alex och lycka till
- Morthen Holmberg . 20 aug 2020 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv