Nyhet! Fotbollscamp med tränare i toppklass

5 juni 2020Nu kan vi äntligen presentera årets stora nyhet! Den 10-14 augusti håller instruktörer av absoluta toppklass ett fotbollscamp för 13-15 åringar i Sundbybergs IK Fotbolls regi

Vi står inför en annorlunda sommar där fler kommer att stanna hemma i större utsträckning istället för att resa bort. Sundbybergs IK Fotboll vill därför sysselsättning även våra ungdomsspelare som inte längre har åldern inne för att delta på den klassiska Fotbollsskolan.

Konceptet är en camp på Örvallen med erfarna och skickliga fotbollsinstruktörer som håller utvecklande och roliga träningspass utifrån olika teman.

Det finns endast ett begränsat antal platser tillgängliga så se till att inte vänta för länge med din anmälan. Alla är välkomna att anmäla sig, oavsett klubbtillhörighet. Tidigare fotbollserfarenhet är dock en varm rekommendation.

Vid anmälan, ange om du önskar hamna i samma grupp som en kompis så försöker vi tillgodose önskemålet i möjligaste mån.

SIK Fotbollscamp 2020

När: 10-14 augusti, mån-fre kl. 09:00-12:00
Var: Örvallen
Flickor: födda 2005-2007 (46 platser)
Pojkar: födda 2006-2007 (46 platser)
Pris: 700 kr/person

Ingår även i priset:

  • SIK T-shirt
  • SIK vattenflaska
  • Mellanmål
  • Försäkring under campen

ANMÄLAN FLICKOR >>
ANMÄLAN POJKAR >>

Sista anmälningsdag är den 28 juni.

Betalning sker via faktura. Fakturan ska vara betald innan anmälan blir giltig. Betalas den innan förfallodatumet är du garanterad en plats på campen. Fakturan mailas till din angivna e-postadress när du gör anmälan.

Huvudinstruktörer flickor

Daniell Rojas
DR

Huvudtränare Sundbybergs IK Fotbolls damlag i Div 3. Rojas är ett välkänt namn inom föreningen och har en lång fotbollsbakgrund som spelare (spelat i Div 2). Sin spelarerfarenhet är något som tydligt speglas i hans tränarskap. Han är framförallt väldigt skicklig på att ge individuella instruktioner på det tekniska utförandet av olika fotbollsaktioner.

Magda Le Therisien

Har tidigare spelat i Sundbybergs IK, numera är hon professionell fotbollsspelare i Älvsjö i Elitettan. 19-åriga Magda är väldigt ambitiös och seriös med sin fotboll. Av egen erfarenhet vet hon vad som krävs för att ta sin fotboll till elitnivå. En perfekt förebild för våra yngre spelare som kan lära sig otroligt mycket av henne och hennes resa.


Huvudinstruktörer pojkar

Zoran Lukic
zoran.lukic

Huvudtränare Sundbybergs IK herrlag i Div 3. En lång och gedigen fotbollsbakgrund som spelare och tränare på elitnivå. Har tränat landslagsspelare som t.ex. Kim Källström, Andreas Isaksson och Johan Elmander. Vunnit Allsvenskan och Svenska Cupen två gånger med Djurgården samt blivit utsedd till årets tränare två gånger på Fotbollsgalan.

Hans Backe
HaBa

"Hasse" Backe är en av Sveriges mest rutinerade inom internationell fotboll. Utanför Sverige har han varit tränare i stora klubbar som bl.a. Manchester City (England), Panathinakos (Grekland), New York Red Bulls (USA), Salzburg (Österrike) och FC Köpenhamn (Danmark) samt Mexikos och Finlands landslag. Är sedan flera år tillbaka också ett välkänt ansikte i TV-studion och som expertkommentator på TV4/C More.


Kallelsebrev

En vecka innan campen startar kommer du få ett mail till din angivna e-postadress med all information om veckan; schema, samlingstider, upplägg, kontaktpersoner m.m.

Avbokningsregler:

  • Fram till den 26 juli, två veckor innan campen startar, återbetalas hela beloppet reducerat med en administrationsavgift på 300 kr.

  • Mellan den 27 juli och 2 augusti, två veckor till sju dagar innan start, återbetalas halva beloppet.

  • Från och med den 3 augusti, en vecka innan start och senare, medges ej återbetalning.

  • Vid skada/sjukdom kan anmälningsavgiften återbetalas vid uppvisande av läkarintyg, dock reducerat med en administrationsavgift på 300 kr.

  • Vid inställd camp pga t.ex. Coronaviruset återbetalas hela beloppet.


Vid frågor, vänd er till fotboll@sik.org

Arkiv