Restaurang AG förlänger

7 februari 2020

restaurang-ag-14

Vi är väldigt stolta och glada ett den prisbelönta restaurangen AG väljer att fortsätta stödja Sundbybergs IK Fotboll även 2020

På bakgatan Kronobergsgatan 37 på Kungsholmen huserar Sveriges utan konkurrens bästa köttkrog sedan drygt 9 år tillbaka i den gamla silversmedsverkstaden. Den mystiska entrén med de slingrande trapporna leder dig rakt upp till en sorlande matsal och tapasbar fylld av glada matgäster och trevlig personal. Hos AG hittar du både lunch och middag av allra högsta klass. Framförallt om du älskar kött. För att se mer av lokalerna och läsa menyerna, besöker du AG:s hemsida >>

"Vi ska äta mindre men bättre kött och mer sällan" – Johan Jureskog

agklasjohan

Båda huvudpersonerna bakom AG, Klas Ljungquist och Johan Jureskog är uppväxta i Sundbyberg och har en bakgrund som spelare i Sundbybergs IK Fotboll.

– Jag och Johan träffades för första gången redan när vi bara var 5-6 år gamla och vi började spela i samma SIK-lag. Sedan 2010 är jag åter bosatt här och besöker seniormatcherna på IP då och då, berättar Klas Ljungquist.

Sedan 2017 driver även AG två köttbutiker, en på S:t Eriksgatan och en i NK Saluhall, där du kan handla ditt egna närproducerade kött i sann "AG-anda".

Sist men inte minst kan du även få en inblick i rörligt format. Nedan ser du när YouTubern Matgeek besöker:
Restaruang AG och AG Kötthandel

Om du inte redan provat Restaurang AG är det mycket hög tid att göra det!

Adress: Kronobergsgatan 37, 112 33 Stockholm
Hemsida: www.restaurangag.se

AG

Arkiv