Tack för allt Elias!

20 februari 2020


Vår fotbollskonsulent och sportchef Elias Gergi har bestämt sig för att gå vidare mot nya utmaningar

Elias kom till Sundbybergs IK Fotboll inför hösten 2015 som ny tränare för klubbens Damjuniorlag. I slutet av 2016 dök möjligheten att börja jobba på kansliet upp och han har sedan dess drivit den dagliga operativa verksamheten med stort engagemang. Utöver jobbet på kansliet har Elias bl.a. startat upp och tränat vårt nya damlag samt stöttat herrlaget i vått och torrt både på och utanför planen.

Det har sedan en tid tillbaka stått klart att Gergi tackat ja till fortsättning på annat håll och nya utmaningar. Elias kommer att finnas på plats hos oss fram till den 29 februari som blir sista arbetsdagen.

- Det här jobbet har gett mig ovärderlig kunskap och erfarenhet om hur det är att jobba med fotboll på riktigt. Framförallt har jag tillåtits att gasa försiktigt med min personliga utveckling och inte behövt stressa fram något. Jag har istället kunnat fokusera på att bibehålla god kvalité i mitt utförande av alla de många uppgifter som det här arbetet omfattas av. Jag har trivts väldigt bra och kommer alltid vilja klubben väl i framtiden. Jag är evigt tacksam för min tid här, säger Elias Gergi.

Sundbybergs IK Fotboll vill rikta ett stort tack till Elias för hans arbete hos oss och önskar honom ett stort lycka till med allt framöver!

Arkiv