Anmälan till eFotbollen är öppen

14 december 2020

Nu är anmälan till eFotbollen öppen. Sundbybergs IK Fotboll startar eFotboll där alla får vara med. Det kommer att startas ett lag på PS4 och ett på Xbox One och vi kommer att spela tillsammans i spelläget "Pro Clubs".

Precis som med all verksamhet inom SIK Fotboll så kämpar vi för att vara inkluderande. Därför kommer vi göra det möjligt för alla som vill att vara med och spela eFotboll i SIK Fotboll. Målet med eFotbollen hos oss är att skapa en trevlig och inkluderande social kontext som går utöver den tid man träffas på planen. 

Såhär anmäler du dig

Steg 1: Börja med att anmäla din gamertag, ditt namn och vilket SIK-lag du spelar i. Anmäl dig i formuläret >>

Steg 2: När du anmält dig kan du gå in på ditt FIFA-spel, gå in på spelläget "Pro Clubs" och sök efter "Sundbybergs IK".  

Steg 3: Det kan ta upp till 12 timmar innan du kommer in i det lag du sökt till, detta beror på att vi som administrerar lagen behöver gå igenom anmälningarna och acceptera dessa på kvällarna. 

Steg 4: När du väl är inne i ett av våra eFotbollslag är det bara att börja spela, kom ihåg att Pro Clubs spelas tillsammans så se till att alla dina lagkompisar anmäler sig till våra lag också. 

Steg 5: Följ oss på våra sociala medier där vi kommer att lägga ut snygga mål, skicka ut info om FIFA-turneringar och uppdatera resultaten.

Kommande tävlingar och turneringar

I slutet av januari kommer vi att starta de första tävlingarna. Vi kommer att räkna flest gjorda mål, assist, flest spelade matcher och framför allt vilket SIK-lag som vunnit mest matcherDu kommer kunna läsa om allt och följa dessa tävlingar här och på våran Instagram.
Mer info om hur dessa går till kommer snart.

Samtidigt: SIK Winter Challenge

Samtidigt som vi startar eFotboll så påbörjar vi även i januari den största tävlingen hittills i föreningen. Alla träningsgrupper är med och tävlar. SIK Winter Challenge går ut på att ni, tillsammans med era lag, ska genomföra flest extra tränings/friluftsaktiviteter. Tävlingen pågår fram till mitten på Mars. Prata ihop er i lagen och planera in extra aktiviteter. Väldigt fina priser, i tre kategorier, står på spel.
Läs om hur tävlingen går till HÄR>>

Priser:

Träningsgrupp
1:a plats - A-lagstränare håller i gruppens träning
2:a plats - Två A-lagsspelare besöker gruppens träning
3:a plats - Två A-lagsspelare besöker gruppens träning

Spelare
1:a plats - Delta på en A-lagsträning
2:a plats - Tre individuella träningspass med utbildad instruktör
3:a plats - Tre individuella träningspass med utbildad instruktör

Ledare/förälder

1:a plats - Presentkort på Stadium 1000 kr
2:a plats - Presentkort på Stadium 500 kr
3:a plats - Presentkort på Stadium 500 kr


Sociala medier

Följ oss på våra sociala medier, där vi kommer lägga ut tävlingar, resultaträkning, shoutouts, videos och bilder kopplat till eFotboll och SIK Winter Challenge. Har du något bra content du vill att vi ska lägga upp, t.ex. ett snyggt mål? Skicka det till oss!Arkiv