Våra kläder flyttar ut från Stadium Bromma - beställs numera via nätet

12 november 2020Som flera medlemmar redan noterat har Stadium under året avvecklat vårt sortiment i sin butik. Anledningen till detta är att företaget gjort en stor övergång och satsning på e-handel direkt från deras centrallager i Norrköping.

Nu och framöver handlas SIK-kläder alltså inte längre i butiken utan direkt via nätet. Du går in på deras hemsida stadium.se, registrerar ett konto, loggar in och sedan är det bara att börja handla.

När du lagt din order levereras kläderna från deras lager i Norrköping och du har möjlighet att välja om du ska hämta ditt paket på Stadiums butik i Bromma eller ditt närmsta paketombud. Leveransen tar ca 3-4 arbetsdagar.

TILL SIK FOTBOLLS KLÄDER PÅ STADIUM.SE >>

Angående sortimentet

Stadiums omorganisation i kombination med Coronaläget har lett till att systemet inte hunnit bli helt felfritt ännu. Vi har t.ex. fått höra att shorts och strumpor ofta inte finns i att beställa m.m. Vi får ha lite tålamod tills Stadium får alla rutiner på plats.

Vi har fått en del frågor om den mörkgröna t-shirten i sortimentet. Under hösten har Adidas och Stadium haft stora problem att kunna leverera en träningströja i rätt grön färg åt oss (och övriga Sverige). Detta har dessvärre inneburit att den mörkgröna t-shirten för tillfället är vårt enda alternativ. Vi hoppas kunna återgå till rätt färg så snart som möjligt igen.

En roligare nyhet i sortimentet är att vi tagit fram en riktigt snygg representationsjacka (JKT18 Padded) som kan bäras av allt från ledare och spelare till föräldrar och supportrar!Följ oss på våra sociala medier:


Arkiv