Damlagets huvudtränare Daniell Rojas tackar för sig

1 november 2020


Rojas och hans assisterande tränare Rouzbeh Najafi, Noel Tesfay och Helen Nilsson avslutar sin uppdrag i Damlaget.

Daniell, hur går dina tankar kring året som gått?

– En märklig säsong. Klivet upp till div 3 var mycket tuffare än vad vi räknat med men tack vare att våra spelare verkligen gjorde sitt yttersta varje match lyckades vi till slut hålla oss kvar. Trots en tung säsong är jag ändå nöjd med vad laget åstadkommit. Vi uppfyllde målsättning med att hålla oss kvar och viktigast av allt, att vi fått ihop laget till en grupp.

Det har sedan en längre tid stått klart att det skulle bli din sista säsong, hur känns det att lämna?

– Det är såklart ledsamt. Detta var ett beslut jag behövt ta för egen del och det blir också naturligt att de andra ledarna kliver av samtidigt som mig. Vi påbörjade detta tillsammans och avslutar det tillsammans. Vi och spelarna har byggt upp ett lag där alla mår bra och känner sig välkomna, så det känns ändå tryggt att lämna över laget på sättet till nästa ledare.

Vi må sluta som ledare men vi kommer såklart att fortsätta följa laget. Vi vill önska alla spelare samt de nya ledarna ett stort lycka till. Glöm inte att tillsammans är ni starkast!

Sundbybergs IK Fotboll vill rikta ett stort tack till Daniell Rojas, Rouzbeh Najafi, Noel Tesfay och Helen Nilsson för allt de gjort för laget under de här åren.

Nya tränare för Damlaget är tillsatta och kommer att presenteras inom kort.

Arkiv