Ingen Fotbollsavslutning 2020

16 oktober 2020


Den årliga Fotbollsavslutningen som hålls i Löthallen blir tyvärr inte av 2020 på grund av rådande situation med Covid-19. 

Varje år arrangeras en stor Fotbollsavslutning för våra lag och medlemmar full av tävlingar, internmatcher och prisutdelningar. I år har vi inte möjligheten att arrangera eventet och behöver tyvärr ställa in. Vi kommer se till så att alla träningsgrupper (födda 2015-2008) får sina medaljer trots den inställda avslutningen. Vi återkommer med info kring medaljerna.

Vi håller på att se över möjligheten att göra ett liknande arrangemang på våren 2021 istället som en slags "kick-off" inför den nya säsongen. Detta beror självklart också på om situationen tillåter större folksamlingar efter årsskiftet eller inte.


Följ oss på sociala medier:


Arkiv