Årets Fotbollsavslutning blir den 24 november

13 september 2019

Fotbollsavslutning2019

Varje år i november arrangerar Sundbybergs IK Fotboll en stor gemensam fotbollsfest i Löthallen. Vi kallar den "Fotbollsavslutningen" där konceptet är att samla våra yngre lag med släkt och föräldrar för att runda av 2019!

Tillsammans är vi väldigt många som är en del av fotbollssektionen, men det är inte så ofta som vi träffas samtidigt. Därför ser vi detta som en en av årets höjdpunkter för att bygga på "vi-känslan" och stärka gemenskapen inom SIK Fotboll.

Alla spelare, ledare, medlemmar och anhöriga i SIK Fotboll är välkomna på Fotbollsavslutningen men alla schemalagda aktiviteter är riktade till träningsgrupperna F/P 2006-2014.

Vi har samlat in feedback och slipat på upplägget från förra året för att göra en ännu bättre upplaga än förra året. Dagen kommer innehålla bl.a. medaljutdelning alla spelare födda 2007-2014, medaljer till seriesegrare 13 år och äldre, "allstarmatcher" där våra ungdomar får möta herrlaget och damlaget (separat kallelse skickas längre fram), tävlingar, utlottningar av priser, ansiktsmålning, SIK-klädförsäljning från Stadium, fikaförsäljning m.m.  

Fotbollsavslutning 2019
Söndag 24 november
10:00-14:00 Löthallen


Boka in datumet i din kalender!

Vi ses!

Arkiv