Viktiga matcher för seniorlagen på lördag

12 september 2019


Nu på lördag spelar herrarna hemmamatch mot Karlberg, följt av damerna som spelar seriefinal borta mot Råsunda på Skytteholm!

Herrlaget pumpade nyligen liv i bottenstriden efter två raka storsegrar (1-4 mot Mora och 5-1 mot Gute) men har därefter gått tomhänta två matcher i rad och står inför ett mycket tufft tabelläge. Nu väntar ny hemmamatch igen och topplaget Karlbergs BK kommer på besök. KB jagar i toppen och SIK slåss för att klättra i botten. Herrarna behöver all energi och stöd de kan få från läktarna, så fortsätt slut upp och stötta laget! Matchen börjar 14:00 på Sundbybergs IP.

Direkt efter, klockan 16:00 spelar Damlaget seriefinal, endast ett stenkast bort, på Skytteholms IP. Damerna har haft en mycket fin säsong så här långt och har som nykomlingar i division 4 befäst platsen som serieledare. Förra årets stora rival från division 5, Råsunda IS, har hängt på tåget och ligger på en andraplats. SIK ligger 3 poäng före Råsunda med en match mer spelad och nu möts de båda lagen i vad som förmodligen blir den avgörande matchen kring vilka som tar hem seriesegern. Kom och ge damerna ett starkt bortafölje och heja fram dem till en bra match och tre poäng!

Sundbybergs IK - Karlbergs BK
Div 2 Norra Svealand, herrar
Lör 14 sep 14:00 Sundbybergs IP 1

Råsunda IS - Sundbybergs IK
Damer 4A
Lör 14 sep 16:00 Skytteholms IP 3

Arkiv