Se Herrlaget mot Lidingö på lördag

26 juni 2019

Flensborg 2WdedJgQ

Det är dags igen för hemmamatch. Sundbyberg kommer senast från en mycket tuff förlust efter att ha ägt stora delar av matchen hemma mot Kvarnsveden som trots sina få målchanser tog med sig alla 3 poängen hem till Borlänge. Matchen slutade 0-1.

Vi gör en mycket bra match mot Kvarnsveden men behövde vara mer resoluta i de avgörande situationerna offensivt. Bortalaget skapade väldigt få chanser men lyckades få in ett mål via en frispark strax utanför straffområdet.

Spelarna i Sundbyberg har snabbt siktat in sig på nästa kamp genom fortsatt hårt arbete på träningarna där fokuset har varit bra. IFK Lidingö FK som kommer på besök har inlett säsongen med att ta 16 poäng på 13 omgångar och kommer senast från en 1-2 förlust hemma mot Kungsängens IF.


Stötta laget på lördag!

Det utlovas fint väder och ett laddat Sumpan. Publikstödet har varit väldigt bra i år trots motgångarna på planen, fortsätt stötta laget på plats. Ni gör en otroligt viktig skillnad!  

Sundbybergs IK - IFK Lidingö FK
Div 2 Norra Svealand, herrar
Lördag 29 juni 14:00 Sundbybergs IP

Arkiv