Rissne IP får nytt konstgräs

24 juni 2019

fotbollsplan

Fritidsenheten meddelar att konstgräset på Rissne IP:s 11-spelarplan läggs om redan i sommar.

Arbetet med omläggningen av konstgräset på Rissne IP startar v.27 och beräknas vara klart till v.36.
Detta innebär att de träningsgrupper som idag bedriver sin träning på Rissne IP kommer under perioden v.27-36 att få träna någon annanstans. Så fort träninsgtidsplaneringen är klar kommer Kansliet att ta kontakt med alla berörda träningsgrupper och informera hur de tillfälliga träningstiderna blir.

Under denna period kommer alltså träningsgrupper som idag tränar på t.ex. Sundbybergs IP eller Örvallen att få ge lite av sina ytor till träningsgrupperna som tränar på Rissne IP. Vi kommer alla behöva hjälpas åt för att allas träningar ska kunna fortgå så bra som möjligt.


Arkiv