Uppstart av nya 2014-grupper till hösten på Fotbollslekis

9 maj 2019

fotbollsplan

Varje höst startar vi upp nya grupper för de som fyller eller har fyllt 5 år och som vill börja spela fotboll. Aktiviteterna hålls för barn från alla Sundbybergs områden på planer så nära ditt barns hemmiljö som möjligt.

Vi kallar uppstarten för Fotbollslekis år 1 och den riktar sig i år till barn födda år 2014. 

  • Fotbollslekis år 1 startar vecka 34 i augusti.
  • Två veckor innan får du en kallelse med dag, tid och plats.
  • Träningarna hålls 1 gång i veckan utomhus på vardagar.
  • Träningarna år 1 pågår t.o.m. vecka 43 (tio tillfällen).
  • Träningarna leds av SIK Fotbolls utbildade instruktörer.
  • Vecka 44 tar grupperna höstlov och övergår sedan till år 2.
  • År 2 inleds med inomhusträning på helger under vintern.

Klicka här för att komma direkt till anmälan för F/P 2014 >>

En av Sveriges bästa barn- och ungdomsföreningar

Sundbybergs IK Fotboll är Sundbybergs största idrottsrörelse och blev under år 2015 vald till "Årets barn- och ungdomsförening" av Stockholms fotbollsförbund och kom fyra i hela Sverige bland alla idrotter. I juryns motivering lyftes bland annat vår effektiva organisation, vår kommunikation och vår transparens mot medlemmarna upp som positivt, men framför allt vår unika fotbollsmodell: Sundbybergsmodellen.

Sundbybergsmodellen, som ges ut i bokform, är vår unika läroplan för fotboll. I den beskriver vi, år för år, hur ditt barn kommer att träna och spela med våra lag. Det är där du ser hur vi vill förena fotbollskvalitet med sunda värderingar. Alla våra medlemmar får ett var sitt exemplar. Läs mer om Sundbybergsmodellen här >>

Du som förälder är vår viktigaste resurs

Nästan all idrottsverksamhet i Sverige bygger på att föräldrar hjälper till att träna sina barns lag. Så är det även hos oss och därför ser vi mycket fram emot att tillsammans med dig leda ditt barns lag. Under uppstarten (år 1) håller våra erfarna fotbollskonsulenter i träningen, men de kommer redan från start att börja involvera dig som är förälder för att sedan på sikt lämna över helt till föräldragruppen att driva träningarna år 2 och 3.

Fördelen du får hos oss är att Sundbybergsmodellen ger dig allt du behöver för att hålla "proffsiga" träningar redan från start. Du behöver inte ha någon större erfarenhet av fotboll. När föräldragruppen tagit över kommer fotbollskonsulenterna hela tiden att vara i närheten och stötta där det behövs. Men innan dess ser de till att alla föräldrar och barn är redo och att föräldramöten har hållits där uppgifterna runt laget fördelats ut på olika personer.

Vad kostar det?

De första tre tillfällena är kostnadsfria, för att barnet ska ha en möjlighet att "prova på" först. Därefter kostar fortsatt spel.

  • Fotbollslekis år 1     hösten        800 kr*
  • Fotbollslekis år 2     hela året     1100 kr
  • Fotbollslekis år 3     hela året     1100 kr

*I priset för Fotbollslekis år 1 ingår även ett startpaket med en fotboll, en t-shirt och en vattenflaska.


Börja när som helst i efterhand

Var du inte med från starten år 1? Inga problem! Du kan när som helst anmäla intresse för hoppa in på Fotbollslekis år 2 eller 3. Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig så fort möjligt.


Om du har frågor

Kontakta någon våra av våra fotbollskonsulenter >>

Kommentar Hej! Min son är 9 år. Han är inte bra på fotboll och har spelat mycket lite. Men är intresserad att spela. Finns någon nybörjare grupp som passar honom. Vänlig hälsning Vänlig hälsing Bakteaf
- Baktear Husain. 18 maj 2019 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv