Damlaget mot Råsunda på söndag

9 maj 2019

dam_rasunda

Förra året avslutade de säsongen med en avgörande seriefinal i division 5 mot varandra inför storpublik. Nu möts de igen, denna gång i toppen av division 4. 

Råsunda IS återvänder till Sundbybergs IP på söndag. Förra gången blev det en ohotad seger för de blåklädda med tre mål emot noll och Sundbyberg fick odiskutabelt se sig besegrade. Trots att förlusten innebar en andraplacering för SIK så räckte det för att följa med seriesegrande Råsunda upp till Division 4.

Efter de inledande matcherna återfinns båda lagen nu i toppen. Sundbyberg har inlett med två raka vinster (mot Stocksund och Kungsängen) och Råsunda ligger en poäng före i tabellen med en match mer spelad (vinst mot Viggbyholm och Enebyberg samt oavgjort mot Stocksund).

Det blir intressant att se hur mycket Sundbyberg utvecklats och närmat sig Råsunda under vintern sen sist de möttes. Vi ser fram emot en väldigt spännande match, bra väder och mycket publik på läktaren. Varmt välkomna!

Sundbybergs IK - Råsunda IS
Söndag 12 maj 18:00 Sundbybergs IP

Arkiv