Se Damlaget mot Reymersholm på söndag

24 maj 2019

Damlaget 2

Senast lagen stötte på varandra var 2016 i Div 4 A, då slutade det med två vinster för Sundbyberg. Nu möts de igen, denna gång på Sundbybergs IP. 

Reymersholms IK återvänder till Sundbybergs IP på söndag. Senaste gången "Reymers" var på besök (augusti 2016), åkte man på en tuff förlust.

Efter de inledande matcherna återfinns Sundbyberg i toppen och Reymers en bit längre ner i tabellen. Sundbyberg har inlett med 4 raka vinster (senast mot Erikslunds KF). Reymers ligger nio poäng efter i tabellen med en match mer spelad och kommer senast från en förlust mot Råsunda IS.

Sundbyberg är redo för en tuff match där Reymers kommer göra sitt yttersta för att störa hemmalagets fina inledning på säsongen. Vi ser fram emot en väldigt tuff och spännande match, bra väder och mycket publik på läktaren. Varmt välkomna!

Sundbybergs IK - Reymersholms IK
Söndag 26 maj 18:00 Sundbybergs IP

Arkiv