Herrlaget mot Hudiksvalls FF på lördag

30 april 2019Efter oavgjort i senaste omgången borta mot IFK Stocksund (1-1) så är det äntligen dags för ny hemmamatch för våra herrar.

Säsongen i Div 2 Norra Svealand under nya tränarteamet och spelartruppen har börjat med jämna resultat. Totalt har det blivit 4 poäng på de 4 första matcherna. Senast höll man på att bärga hem segern från Danderyd Arena men gästerna kvitterade i slutminuterna på frispark. 


De unga tar för sig

I förra omgången mot Stocksund kunde vi bl.a. se Constantino Capotondi (född 2000, uppflyttad från juniorlaget) bära kaptensbindeln på mittfältet och Jonathan Flensborg född 2001 var den som gav SIK ledningen på straff. I matchen innan dess hoppade Gabriel Dridi in och gjorde reduceringsmålet borta mot IFK Lidingö, också han född 2000 och uppflyttad från våra juniorer. 


Goda förutsättningar

Herrlaget kommer med en relativt frisk och kry trupp till lördagen och siktar såklart på den andra trepoängaren för året. Motståndet står duktiga Hudiksvalls FF för. Ett lag som 2018 slutade på en andraplats i Div 2 Norrland. Hudiksvall ligger för närvarande på övre halvan, tre poäng före Sundbyberg i tabellen. En spelare att se upp med är nummer 10 Cihan Sener som redan gjort 4 mål på de 4 inledande matcherna.

Matchens bollhämtare är våra Flickor 2009. Matchen spelas på konstgräset då naturgräset ännu inte är 100% redo. I förra hemmamatchen mot Mora såg vi en fin publiksiffra på ca 300 åskådare. Vi hoppas att minst lika mycket folk sluter upp på läktaren nu på lördag och hejar fram laget.

Sundbybergs IK - Hudiksvalls Förenade FF
Lördag 4 maj 14:00 Sundbybergs IP


Arkiv