Tack för en trevlig landskamp!

29 april 2019


Lördag 6 april samlades hundratals SIK-are på Sundbybergs IP för att tillsammans marschera mot Friends Arena och landskampen mellan Sverige och Tyskland

Det bjöds på fint väder, om än något blåsigt, men solen lyste i alla fall klart och tydligt på IP. I väntan på tid för avgång spelade några smålagsspel och andra samlades kring ansiktsmålningen eller passade på att handla i fiket. Vi fick se ett stort grönt (och blågult) hav som lämnade Sundbybergs IP med plakat, flaggor och hejarop för att inta Friends Arenas läktare.

Det var flera träningsgrupper som verkligen gick in för det och hejade allt vad de orkade, vilket var väldigt roligt att se! SIK Fotbolls publikjury iakttog marschen till arena och läktarprestationerna har enats om en vinnare.

Den träningsgruppen som juryn ansåg heja allra bäst var Flickor 2011 Central! Stort grattis till alla spelare som gjorde ett superjobb för att stötta landslaget. Kansliet kommer att ta kontakt med lagledningen gällande träningsgruppens pris de ska få ta emot för sin fina insats.

Tack till alla som var på plats för en superrolig dag!

Arkiv