Damlaget mot IFK Stocksund på söndag

26 april 2019Äntligen är det dags för våra damer att inleda sitt seriespel i årets division 4.

På söndag är en lång försäsong till ända för Damlaget när IFK Stocksund gästar Sundbybergs Idrottsplats. Sundbybergs damer har tränat hårt under försäsongen och det ska bli spännande att se hur de tar sig an f.d. landslagsspelaren och utlandsproffset Andreas Anderssons lagbygge, som är ny tränare för IFK Stocksund i år.

Damlaget avslutade säsongen förra året med ett publikrekord (i modern tid) och även i Victoria Cupmatchen nu på försäsongen så blev det ett bra tryck från läktarplats. Vi hoppas att de fina publiksiffrorna håller i sig och att många kommer för att stötta laget nu på söndag!

Sundbybergs IK - IFK Stocksund
Söndag 28 april 18:30 Sundbybergs IP


  

Arkiv