Tack för ännu ett bra årsmöte!

19 mars 2019

Söndag 10 mars hölls årsmötet för Sundbybergs IK Fotboll i Allaktivitetshuset. Här kommer en sammanställning av dagen:

Dagen inleddes med det formella årsmöteshandlingarna. Till sektionsstyrelsen omvaldes Fredrik Karlsson som ordförande för en tid av ett år. Ylva Wastesson omvaldes som ledamot för en tid av två år. Stephanos Tecle valde att inte ställa upp för omval (då hans period gått ut) och lämnar i samband med årsmötet styrelsen. Vi vill rikta ett stort tack till Stephanos, som nu inte har någon formell roll inom SIK Fotboll, för allt han har gjort för oss som tränare, fotbollskonsulent och styrelseledamot genom åren.
 
Ledamöterna Olof Engh, Gabriella Forsberg, Morthen Holmberg och Daniel Smålänning sitter kvar till 2020 och fortsätter sina uppdrag enligt plan.

Valberedning har bestått av Roberto Capotondi och Tomas Gustafsson som båda valt att inte förlänga sina uppdrag. Till ny valberedning valdes Dan Wetterborg, Sebastian Pethrus Engström och Olga Isaakidou.

Ledare som uppmärksammades med diplom från StFF och SvFF för 10-årig tjänst var Morthen Holmberg, Per Nilsson, Per Nordlund, Sebastian Pethrus Engström och Tomas Gustafsson.

De som utsågs till Årets Spelare 2018 i F/P15 och äldre var: Emma Lahger (Dam), Tindra Wuscha (Damjunior), Daniel Silva (Herr), Constantino Capotondi (Herrjunior), Sebastian Berglin Stenquist (P00) och Adam Nedlich (P03). Årets Framsteg 2018 blev: Sonia Hammi (Dam), Hilda Lingmo (Damjunior), Jonathan Flensborg (Herr), Perrit Tanaveerapong (Herrjunior), Kevin Linares Milanao (P00) och Neo Aftonkrantz (P03). Årets Lagkompis 2018 blev: Agnes Fagerlund (Dam), Lara Elhoni Alsaid (Damjunior), Lauin Amen (Herr), Gustaf Jensen (Herrjunior), Jonathan Matar (P00) och  Erik Dunge (P03).  

Därefter redovisade fotbollskonsulenterna status på verksamheten, vilka höjdpunkter vi nådde 2018 och hur tankarna inför 2019 gick. Mötet fick därefter rösta vad de 50.000 kronorna som styrelsen avsatt till träningsgrupperna skulle gå till. Valet föll på ett paket av praktiska materiella tillgångar så som taktiktavla, bollnät, platta koner och bollpump till samtliga träningsgrupper.

Slutligen klev Kim Rehnfeldt från AHA-IC fram och gav oss en väldigt bra föreläsning i Coachande Föräldraskap, där många bra tankeställare och perspektiv levererades.

Kansliet och Styrelsen är mycket nöjda med årsmötet och tackar alla för bra uppslutning och engagemang. Tillsammans gör vi Sundbybergs IK Fotboll till en fantastisk plats för alla som älskar fotboll!

Arkiv