Stockholm Catering fortsätter!

19 mars 2019

Vår kära partner Stockholm Catering fortsätter till vår stora glädje att följa med på resan även 2019

Stockholm Caterings logotyp pryder för tredje året i rad framsidan på vårt dam- och herrlags matchtröjor. - Stockholm Catering brinner för Sundbybergs IK Fotboll och är vi är oerhört glada att de förlänger samarbetet över 2019 med oss.

Vi har tagit ett snack med Stockholm Caterings Anders Engström för att byta några ord. Vi börjar med en introduktion av vilka ni är och vad ni gör?

– Vi har funnits i snart 10 år, vi är i grunden ett familjeföretag där båda mina söner jobbar, men även där deras vänner är en stor och viktig del i personalen. De flesta som har viktiga roller hos oss spelade alla i Sumpans Pojkar 91, så nu börjar dom bli både gamla och rutinerade. Vi har genom åren levererat mat till många roliga saker och dom flesta är årligt återkommande. Bland annat till TV produktionerna Idrottsgalan, Fotbollsgalan, Guldbaggegalan, Grammisgalan, Idol m.m. Vi gör även en del stora utomhus evenemang.

Senast i somras serverade vi 5.000 portioner mat på fem timmar vid en stor Hiphopgala på Gärdet. Då smaskade Post Malone och Lil Pump på vår härliga veganmat. Sen har vi äran att servera Kungen och Silvia mat en gång om året, så våra kunder är onekligen blandade. Fast det vi lever på till vardags är skräddarsydd mat till konferensanläggningar samt riktigt bra skolmat.

Just nu håller vi på att starta upp leveranser av 110% klimatkompenserade fruktkorgar via vårt dotterbolag www.fruktistan.se, sen sätter vi upp en matsal på Boston Consulting Groups huvudkontor. Det är verkligen en prestigekund. I november 2018 köpte vi en underbar festvåning på Söder som vi har döpt till Pipbruket. Det är den bästa festlokalen för upp till 100 pers och det blir riktigt skön stämning när partyt är igång!

Levererar ni enbart till stora event eller även privatpersoner?

– Vi jobbar med både stort och smått, alla kunder är viktiga för oss. Så det är allt från 15 personer och uppåt. Vissa köper bara mat, andra vill ha alla kringtjänster som bord, porslin, personal och allt annat som behövs för fest. Vi har sedan några år företaget www.stockholmporslin.se, där kan man hyra allt man behöver för sin fest.

Är man intresserad att använda sig av oss går man bara in på vår hemsida, www.stockholmcatering.se och mailar, eller ringer oss. Sandra och Antoinette sitter beredda att hjälpa er med allt inför er tillställning!

Sist men inte minst, kommer vi att få se Anders med personal på Sundbybergs IP även i år?

– Det blir nog varje match i år igen. Tyvärr så har ju Badji (Daniel Badjelan) som jobbar hos mig lagt sorna på hyllan, men Stockholm Catering är representerade på planen även i år då vi har anställt försvarsklippan Tarik Skenderovic. Han är lika ödmjuk vid sidan som han är tuff på planen. Man brukar se mig även på alla bortamatcher, skall försöka pricka in Gutematchen i år också, den har jag alltid missat hittills.Arkiv