Vi föreläste på Dunrossdagen i Göteborg

2 december 2019

Dunrossdagen2019

Fotbollskonsulenterna var i Göteborg och föreläste om vår verksamhet inför totalt 50 andra föreningar

Varje år samlas alla de idrottsföreningarna som stöds av Stiftelsen Dunross för en stor gemensam konferens i Göteborg. Till i år hade vi blivit tillfrågade att föreläsa om vår verksamhet och omorganisationsresan som vi gjort sedan 2011 fram till idag.

Något som vi självklart sa ja till. Vi visste på förhand att många av lyssnarna inte skulle vara från Stockholm, så detta var ett perfekt tillfälle att sätta Sundbybergs IK Fotboll ytterligare på kartan. Vi höll två stycken föreläsningar efter varandra för drygt 25 föreningar åt gången.

Responsen blev mycket positiv och lyssnarna gav föreläsningen höga betyg i utvärderingen. Alla föreningar fick vår introduktionsbroschyr och varsitt exemplar av Sundbybergsmodellen för att läsa mer om vår verksamhet. Efteråt kom det fram föreningar som undrade hur de kunde beställa fler modeller eller om det var möjligt att komma och besöka oss under 2020, vilket känns inspirerande och roligt!

Kommentar Fin reklam för Sundbybergs IK. Tack för det och stort grattis.
- Björn Karlström. 2 dec 2019 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Bra jobbat och stort GRATTIS till en fin verksamhet hälsar Sundbybergs IK orientering.
- Jan Kihl . 2 dec 2019 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv