Tack för en härlig Fotbollsavslutning

2 december 2019

fotbollsavslutningen2019

Söndag 24 november höll vi den årliga Fotbollsavslutningen i Löthallen för våra lag 5-13 år

Vi upplevde att det var en högre och jämnare närvaro under dagen än tidigare år. Det vill säga att det var fullt i hallen redan från öppning fram till stängning och hela tillställningen var verkligen full av glädje och positiv energi.

Vi känner oss nöjda med de små korrigeringar vi gjort i schemat och håller nu på utvärdera hur vi kan göra dagen ännu bättre till nästa år. Det går bra att komma med förslag på förbättringar till fotboll@sik.org

Vi vill tacka alla som var på plats för en härlig dag och framförallt våra fantastiska ungdomar i Damjuniorlaget och Herrjuniorlaget som ställde upp som funktionärer och gjorde dagen möjlig. Ni är ovärderliga!

Arkiv