Zoran Lukic, ny tränare för Herrlaget

10 december 2019

ZLwebb2

Vi är mycket glada att kunna presentera meriterade Zoran Lukic som ny huvudtränare för klubbens herrlag. Avtalet sträcker sig över 2021 och Lukic kommer att leda laget från och med uppstarten efter årsskiftet.

Sedan sommarens förändringar i herrlagets ledarstab har det pågått ett intensivt rekryteringsarbete för hitta vår nästa herrlagstränare. Nu står det till vår stora glädje klart att det blir meriterade Zoran Lukic som tar över herrlaget från och med januari 2020. Sportchef Elias Gergi som tillfälligt tränat och skött om laget under hösten och vintern, kan nu lugnt och tryggt lämna över stafettpinnen som huvudtränare till trygga händer.

63-årige Lukic är en tränare med mycket lång erfarenhet av svensk fotboll på flera olika nivåer. Högst på meritlistan har han två SM-Guld och ett Cupguld med Djurgårdens IF och har även prisats två gånger på Fotbollsgalan som Årets tränare.

ZL_EGwebb
– Organisationen runt laget och det jag sett av truppen har gjort ett positivt intryck på mig. Det finns goda förutsättningar för bra fotboll här som tilltalar mig. Nu i dagarna ska jag träffa spelarna, sätta mig in i allt det runt omkring ytterligare och börja planera, säger Lukic.

– Det känns otroligt inspirerande att våra herrspelare får en tränare som Zoran med all den kunskap och erfarenhet han besitter. Vi är mycket glada att han är här och ska se till att han kommer in i uppdraget och klubben på bästa sätt, säger sportchef Elias Gergi.

Vi hälsar Zoran mycket varmt välkommen till Sundbybergs IK Fotboll!

Kommentar Välkommen!!
- Grönvit. 10 dec 2019 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Nära till Solvalla för Zoran - vill se uppvärming där också
- Ego boy. 24 jan 2020 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Zoran lukic! är en super duktig tränare. Stor grattis för Sundbyberg if
- Marko Recep . 1 okt 2020 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv