Handelsbanken Sundbyberg är med 2020

22 november 2019

Handelsbanken2020

Handelsbanken Sundbyberg förlänger sitt samarbete och fortsätter att vara en nyckelspelare i Fotbollsfonden och Sundbybergs IK Fotboll

Samarbetet tog form 2016. Året där på blev Handelsbanken involverade i det vi kallar för Fotbollsfonden. En fond vars syfte är att stötta ekonomiskt behövande till att kunna spela fotboll. Fotbollsfonden har sedan starten stöttat med 57 000 kr, en summa Handelsbanken Sundbyberg haft en stor del i. Tack vare dessa pengar har över 100 familjer med utsatt ekonomi kunnat vara med i vår klubb, vilket är fantastiska siffror.

Vi tycker det är viktigt att vara förknippade med en verksamhet där kärnbulten är att inkludera så många barn som möjligt till idrott genom sunda värderingar som efterföljs. Jag själv, har varit mångårig fotbollstränare för barn- och ungdomar där jag upplevt att alla personer inte kunnat vara med p.g.a. en utsatt ekonomi, därför känns det som en stor möjlighet att vi kan vara med och delta med vårt bidrag till Fotbollsfonden, säger Jan Larsson på Handelsbanken Sundbyberg.

Vi tycker väldigt mycket om Handelsbanken och att de är med och stöttar det vi brinner för. Speciellt stödet till Fotbollsfonden. Det är att göra skillnad på riktigt för samhället, säger Elias Gergi på Sundbybergs IK Fotboll.


Handelsbankensbg

Handelsbankens kontor i Sundbyberg ligger på Landsvägen 57. För att komma i kontakt med dem klickar du här >>


Bidra du med!

Vill du, precis som Handelsbanken i Sundbyberg, göra skillnad på riktigt? Stötta Fotbollsfonden! Är du intresserad är du välkommen att kontakta Sundbybergs IK:s kansli >>


Arkiv