Träning inomhus under jul och nyår

21 november 2019Här kommer information vad som gäller kring er träningsgrupps träningstid inomhus under perioden jul och nyår.


Alla träningsgrupper har möjlighet att träna på sin ordinarie inomhustid fram t.o.m. 22 december. Därefter upphör er bokade träningstid som börjar gälla igen fr.o.m. tisdag 7 januari.

Till vår stora glädje erbjuder dock Sundbyberg stad möjligheten till extraträning för er som inte får nog av fotboll. Alla hallar är helt stängda mellan 23-26 december men mellan 27 december-6 januari går det bra att boka in extra träningspass inomhus, med undantag för 31 december och 1 januari som inte är bokningsbara p.g.a. nyårsafton.

Om er träningsgrupp är intresserade av detta och har för avsikt att boka in extrapass så skickar ni ett mejl till fotboll@sik.org. I ert önskemål är det viktigt att ange vilken dag, tid och anläggning din träningsgrupp avser att träna på, för att ditt inpasseringskort ska fungera korrekt.

Kansliet vill ha eventuella önskemål inskickade senast torsdag den 28 november.


Arkiv