Damlaget klara för Division 3!

31 oktober 2019

DSC03299(1)

För andra året i rad flyttas Damlaget upp en division efter ännu en stark säsong i ryggen

Under den här säsongen sattes laget på betydligt större prov än året innan då man flertalet gånger vann tvåsiffrigt. Laget var med och slogs i toppen redan från starten av serien men efter att man tappat några poäng här och där skulle höstens toppstrid bli en jämn och het uppgörelse mot både Råsunda IS och IFK Stocksund.

Andraplatsen säkrade man så sent som i säsongens sista match. En dramatisk tillställning mot IFK Stocksund på Danderyd Arena där lagkapten Magda Le Therisien till slut satte dit det vinnande 2-3 målet i den 79:e minuten. En andraplats som skulle visa sig räcka för uppflyttning från Division 4 till Division 3 säsong 2020.

Vi riktar ett stort grattis till truppen, ledarna och juniorerna som varit med och bidragit till en fantastisk säsong. Uppflyttningen är väldigt välförtjänt!

Tror du att du kan bidra till laget och vill vara med på resan? Läs mer här för information om provträning >>  
 

Arkiv