Sundbybergs IK Fotboll ska utöka Damlandslagets publikrekord!

29 januari 2019



Lördag 6 april spelar Damlandslaget mot toppnationen Tyskland på Friends Arena

Damlandslaget förbereder sig inför sommarens VM. Vanligtvis sker detta på hemmaplanen Gamla Ullevi i Göteborg, men nu efter fyra års frånvaro spelar de match i Stockholm igen. Matchen har redan sålt över 20.302 biljetter vilket betyder ett nytt publikrekord för damerna!

Sundbybergs IK Fotboll kraftsamlar med 500 biljetter

Vi vill bidra till att göra publiksiffran ännu större och visa att den bästa publiken finns i huvudstaden. Nu sluter vi upp bakom vårt landslag!

Vad är bättre för lagsammanhållningen än att göra något tillsammans utanför de egna träningarna? Det här är en perfekt lagaktivitet att ta med hela laget på och samtidigt ge Damlandslaget den bästa inramningen någonsin!

Sundbybergs IK Fotbolls styrelse har därför beslutat att köpa in 500 biljetter till matchen som vår spelare och ledare får ta del av kostnadsfritt.

Matchdagen, lördag 6 april

11:30 samling på Sundbybergs IP:s konstgräs. Där kommer det att arrangeras spontanfotboll och ansiktsmålning m.m. Klä er i Sundbybergs IK-kläder eller landslagets färger. Vi uppmanar även att ta med er plakat, flaggor m.m. och en och annan hejaramsa. En opartisk jury kommer dela ut pris på plats till bästa hejarklack!

12:30 marscherar vi som en stor gemensam Sundbybergstrupp mot Friends Arena.

14:00 matchstart. Eftersom det tar en liten stund att promenera samt att det kommer vara mycket folk i rörelse tror vi att det är skönt att ha lite tidsmarginal så att vi kommer fram i god tid utan stress.


Först till kvarn på biljetterna

För att få tillgång till biljetterna så mailar er träningsgrupps lagledare till fotboll@sik.org och skriver sitt namn samt hur många biljetter träningsgruppen önskar. En biljett per spelare/ledare gäller.

Skicka ut en kallelse i MyClub där spelarna får svara ja/nej. På så sätt får lagledaren snabbt en uppfattning om hur många biljetter den ska beställa. Observera att vara tydlig med att ett "Ja" är bindande. Vi vill att alla biljetter verkligen används!

Därefter får ni besked om antalet biljetter ni sökt finns. Biljetterna delas ut på Sundbybergs IP på matchdagen innan vi går mot arenan.

HEJA SVERIGE!

Arkiv