Träningsmatcher på hemmaplan?

11 januari 2019

20151130226493640_sbig

Kommunen kommer även i år att endast vinterunderhålla Rissne IP då de nya konstgräsen på Sundbybergs IP och Örvallen behöver en orörd vinter till att "sätta sig"

Träningsmatcher hänvisas därför i första hand till Rissne IP (plan 1) och vi har tilldelats följande fasta tider:

  • Lördagar 11:00-13:00
  • Söndagar 09:00-11:00

Eventuella "strötider" vi kan göra förfrågningar på är:

  • Lördagar 17:00-21:00
  • Söndagar 19:00-21:00

Dessa tider gäller från vecka 5 till vecka 13.


Hur får alla plats?  

Det gör de inte! Därför har vi kommit fram till följande:

11- och 9-manna lag har möjlighet att önska två matchtider på våra fasta tider. 7-mannalag prioriteras i andra hand och har vid vakanser möjlighet att få högst en matchtid på de fasta tiderna.

7-mannalag prioriteras i första hand på strötiderna. Där kan de önska en matchtid var, till att börja med. Då även andra föreningar också söker dessa strötider har vi inte samma möjlighet att styra över dessa bokningar.

Då det saknas 5-mannamål och linjer på Rissne IP plan 1 och då plan 2 (där målen och linjerna finns) inte vinterunderhålls så har vi ingen möjlighet till 5-mannamatcher på Rissne IP under vintern.

Möjligheterna till träningsmatchande på hemmaplan är som ni märker begränsade. Vi uppmanar därmed alla våra träningsgrupper att söka träningsmatcher på bortaplan i första hand.

Så gör du bokningsförfrågningar

I kommentarsfältet nedan, skriver du som ansvarig ledare för din träningsgrupp, önskemål om vilket datum och tid (samt spelform) ni är intresserade av. Kansliet återkopplar därefter så snart som möjligt. Då det här är en lite komplicerad process med många "mellanhänder" inblandade, ber vi om lite extra tålamod på förhand. 

När du får en bekräftelse från kansliet är tiden eran och det går bra att boka in motståndarlag.

*Det går även bra att önska tider, lördagar och söndagar på Sundbybergs IP, Örvallen, Golfängarna och Hallonbergen så länge vädret tillåter och planerna är fria från snö och is. Vi rekommenderar dock att dessa spelas i dagsljus då det inte är säkert att tillgång till belysning finns på dessa planer under denna period.


Kommentar F-05 önskar träningsmatchtider 17/2 och 17/3
- Kicki. 13 jan 2019 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar P03 önskar två tider så snart som möjligt.
- Janne Nilsson. 15 jan 2019 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv