Nu ska din träningsgrupp önska träningsdagar inomhus

3 september 2018Innan din träningsgrupp lämnar önskemål för inomhusträning 2018/2019, vänlig läs igenom nedan:

  • Alla träningsgrupper uppmuntras att träna fotboll hela året. Det gör det enklare att hålla ihop träningsgruppen på sikt och ger de barn som inte har andra sporter möjlighet att idrotta året runt. Vi ser gärna att ni tränar utomhus så länge planerna tillåter.

  • Våra möjligheter att erbjuda inomhustider till våra träningsgrupper styrs av träningstiderna vi tilldelas av kommunen.

  • Sundbybergs IK Fotboll tilldelas främst inomhusträningstider på lördagar och söndagar av kommunen. I undantagsfall ett ytterst fåtal vardagstider, men dessa går aldrig att räkna med.

  • Vart någonstans din träningsgrupp får träna bestäms i regel utifrån ålder på träningsgruppen. Normalt gäller 6-12 år i gymnastiksal, 13 år och uppåt i sporthall.

  • Varje träningsgrupp har rätt till 1 inomhusträningstid per vecka (60 minuter lång). Detta p.g.a. att fotbollen prioriteras lägre än t.ex. innebandy eller basket när det kommer till inomhusidrottande. Vi är deusstom över 50 träningsgrupper som ska samsas om de få tider vi får att disponera.


Fyll i vilka dagar som ni önskar träna i formuläret här >>
Vi vill ha in ert önskemål senast måndagen 17 september 2018.

Arkiv