Herrlaget spelar sista matchen innan uppehållet

2 juli 2018


På onsdag den 4 juli är det dags för ännu en kvällsmatch på IP när herrlaget spelar sin sista match för vårsäsongen.

Gäster denna gång är Valbo FF. Valbo är beläget strax utanför Gävle och ligger tre poäng bakom Sundbyberg i tabellen. Båda lagen kommer närmast från varsin seger. Valbo med en 2-1 seger mot FC Gute och Sundbyberg med en 3-0 seger mot GUSK.

Chefstränare Robel Alazar inför matchen:
- Både Valbo och vi bröt tunga förlustsviter förra omgången. Vi slog GUSK borta och de tog en stark hemmaseger mot Gute. Valbo kommer vara revanschsugna efter vår seger mot dem på bortaplan där de tappade en halvtidsledning.

Vi kan förvänta oss ett Valbo som spelar 4-4-2 eller 5-4-1 där det tidigare är mest troligt då de har en avstängning på en ordinarie mittback. Vi får se upp med det fysiska anfallsparet Ali och Nilsson som är ett av de bästa anfallsparen i serien. Nils Nilsson ligger tvåa i skytteligan med tio mål hittills.

Vår förhoppning är att vinna tillbaka bollen innan den når deras anfallare. Vi kommer mönstra ett väldigt fysiskt mittfält där bland annat kapten Lauin Amen kommer att spela, avslutar Robel.

Vi hoppas att SIK kan göra en ny fin prestation och öka på avstånden från den nedre halvan ytterligare innan sommaruppehållet. På onsdag är det vi som står för kvällsunderhållningen då VM tar en liten paus. Välkomna till IP!

Sundbybergs IK - Valbo FF

Div 2 Norra Svealand, omgång 14
Onsdag 4 juli 20:00 Sundbybergs IP 1
Domare: Tom Ghorbani, Lund

Valbo FF web

Arkiv