Hemmamatch för herrarna

8 juni 2018

Imorgon lördag 9 juni tar herrlaget emot BKV Norrtälje på Sundbybergs Idrottsplats

Då löparbanorna renoveras kommer matchen att spelas på konstgräset. Detta innebär avspärrningar runt planen och att man tar sig till stora läktaren via promenad runt Löthallen och via lekparkens ingång.

Sundbyberg kommer senast från en 2-0 seger på bortaplan mot Strömsbergs IF efter mål av Daniel Silva och Jonathan Flensborg.

Chefstränare Robel Alazar säger så här om matchen:
- Norrtälje kommer till Sundbybergs IP med sex raka förluster. Av det jag har sett av dem så är det svårt att förstå att de bara har tagit fyra poäng. De är solida defensivt och väldigt svåra att ta sig igenom, både centralt och på kanterna. Får de bara igång målskyttet kommer de att skapa sig ett avstånd till de andra lagen i botten. De har haft svårt att göra mål på Sumpan de senaste åren och vi hoppas att den trenden fortsätter.


Sundbybergs IK - BKV Norrtälje

Div 2 Norra Svealand, omgång 10
Lördagen 9 juni 14:00 Sundbybergs IP 2

Norrtälje 2018 web

Arkiv