Summering av damlagets vårsäsong

25 juni 2018

Damlaget 2

Damlaget tar efter en stark vårsäsong uppehåll och återupptar sin verksamhet i juli.

Damlaget har nu spelat klart den första halvan av sin serie och ligger på andra plats strax efter Råsunda IS. Laget har spelat bra och som följd vunnit 5 av 6 matcher och lyckats göra hela 65 mål och släppt in 7.

- Den här satsningen går enligt plan tack vare spelarnas stora hängivenhet, säger huvudtränare Elias Gergi. Spelarna jobbar hårt för att bygga upp ett representationslag på damsidan som är hållbart även på lång sikt. Utöver de goda prestationerna på träningarna och matcherna var en höjdpunkt när vi gick ner och samtränade med F04 för att både ge och få inspiration. Det är viktigt att spelarna i våra representationslag tar sitt ansvar gällande att vara ett förebildslag för de yngre, avslutar Elias Gergi.


Varmt välkomna att följa oss i höst!

Träningarna kommer att starta upp igen v.30 i vanlig ordning där laget tränar 3 ggr/vecka och bibehåller det goda samarbetet med klubbens duktiga damjuniorer. Första matchen spelas på söndag 19 augusti kl 13:00 på Sundbybergs IP mot Erikslunds KF.

Vill du också vara med på resan?

Damlagets trupp har plats för fler spelare och det är öppet för provspel i jakten på att spetsa till truppen ytterligare. Främst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av seniorfotboll och som delar Sundbybergs IK Fotbolls värderingar >>

Provspelet startar upp från och med juli månad. För provspel med Damlaget skickar du ett mail till fotboll@sik.org med namn, ålder, position och tidigare fotbollserfarenhet.

Vi ser fram emot att träffa dig i höst!

Arkiv