Inför: Herrlaget mot Bollnäs

19 juni 2018


Under onsdagskvällen spelar herrlaget hemmamatch mot Bollnäs på Sundbybergs IP:s naturgräs kl 20:00

Sundbyberg är revanschsugna efter de två senaste omgångarnas förluster mot Norrtälje (2-3) och senast mot Lidingö (1-0 på övertid). Ikväll möter man Bollnäs, som har gått tungt i serien under våren och parkerar sist i tabellen. Bollnäs har endast lyckats skrapa ihop en seger och ett kryss så här långt. Det oavgjorda resultatet kom dock lite överraskande mot starka serieledarna Vasalund (1-1), vilket ändå säger något om lagets kapacitet. Det blir med andra ord ingen enkel match utan Sundbyberg kommer att behöva vara alerta från start och jobba hårt ändå till slutet för att få med sig ett positivt resultat.

Sundbybergs herrlag är äntligen tillbaka på naturgräset igen efter att renoveringsarbetet med löparbanorna är färdigställt. Vi hoppas att så många som möjligt tar sig ner till IP och stöttar laget tillbaka in på vinnarspåret igen!

Sundbybergs IK - Bollnäs GIF FF

Onsdag 20 juni 20:00 Sundbybergs IP 1
Division 2 Norra Svealand, herrar

Bollnäs 2018 web

Arkiv