Nya medlemmar i styrelsen

23 maj 2018Igår den 22 maj återupptogs Sundbybergs IK Fotbolls ajounerade årsmöte från den 25 mars och nya styrelsemedlemmar inklusive ordförande röstades in i fotbollsstyrelsen

På årsmötet den 25 mars fanns förslag på nya styrelsemedlemmar men eftersom ingen ny ordförande kunde väljas så ajounerades mötet och återupptogs igår vid punkterna; val av sektionsstyrelse, ordförande och valberedning.

Av den föregående styrelsen så avslutar Sarol Bandak och Yonnas Seyoum sina roller som ledmöter. Även ordförande Roberto Capotondi lämnar sitt styrelseuppdrag. Vi tackar dem för tiden de varit med i styrelsen och bidragit till ett bättre Sundbybergs IK Fotboll, speciellt tack till Roberto som har suttit i styrelsen sedan 2011 och som ordförande sedan 2014.

Stephanos Tecle och Ylva Wastesson sitter kvar på sin nuvarande period som löper fram till 2019. Olof Engh som också tillhörde förra styrelsen nyvaldes fram till 2020.

Här kommer en kort presentation av styrelsemedlemmarna som röstades in:

DSDaniel Smålänning, 26 år
Daniel har spelat fotboll i Sundbybergs IK hela vägen från knatte till junior. Har sedan dess varit engagerad som ungdomstränare i klubben där han i dagsläget är assisterande tränare i herrjuniorlaget. Till vardags jobbar han som köksmästare. Daniel är invald som ledamot för en tid av 2 år t.o.m. 2020.


FKFredrik Karlsson, 39 år
Fredrik har gjort två säsonger som junior i Sundbybergs IK och är idag aktiv i klubben som ungdomstränare för sin sons träningsgrupp. Till vardags jobbar han som marknadskonsult och har många års erfarenhet av drift-, budget- och personalansvar samt att värdegrund och uppsatta målsättningar uppfylls. Fredrik är invald som ordförande för en tid av 1 år t.o.m. 2019.


GFGabriella Forsberg, 19 år
Har spelat fotboll i klubben sedan fotbollslekis och spelar i dag i klubbens damlag. Hon har varit ledare på både fotbollslekis och fotbollsskolan. Utanför fotbollen studerar hon ekonomi och marknadsföring sista året på gymnasiet. Gabriella är invald som ledamot för en tid av 2 år t.o.m. 2020.

MHMorthen Holmberg, 49 år
Morthen har varit ungdomsledare i klubben i 14 år och är idag aktiv som assisterande tränare för pojkar 2003. Morthen sitter även i Sundbybergs IK:s klubbstyrelse. Till vardags jobbar han som verksamhetsutvecklare och enhetschef. Har många års erfarenhet av personal- och budgetansvar samt marknadsföring och marknadskommunikation. Morthen är invald som ledamot för en tid av 2 år t.o.m. 2020.


OEOlof Engh, 30 år
Olof har en bakgrund som spelare och lagkapten i klubbens herrlag mellan åren 2012-2015 och har varit med i styrelsen sedan 2016. Till vardags jobbar han som marknadsansvarig. Olof är invald som ledamot för en tid av 2 år t.o.m. 2020.


Av den nuvarande valberedningen lämnar Johnny Svenander och Peter Lindgren sina uppdrag medan Tomas Gustafsson sitter kvar. Till ny sammankallande för valberedningen valdes Roberto Capotondi. Valberedningen fick av mandat av mötet att på egen hand rekrytera en till person.

Vi hälsar dem alla varmt välkomna ombord till fotbollsstyrelsen i Sundbybergs IK och önskar dem stort lycka till med sina uppdrag!

Arkiv