Både herrlaget och damlaget spelar hemmamatcher i helgen

2 maj 2018

DamHerr

Passa på att njuta av vårvädret tillsammans med herrlaget och damlaget som båda två spelar hemmamatcher på Sundbybergs IP i helgen

Herrlaget på lördag

Herrarna kommer från en härlig bortaseger på Gotland mot FC Gute (referat finns att läsa här). Nu är det åter igen dags för hemmamatch och denna gång är det IFK Mora som kommer på besök. Mora är nya i Norra Svealandsupplagan av Division 2 och vi har inte mött dem tidigare, i modern tid.

Mora har endast lyckats skrapa ihop en poäng hittills, men kommer senast från en uddamålsförlust mot topplaget Skiljebo. Det finns inga lätta matcher, så i vanligt ordning blir det en tuff utmaning för herrarna att knäcka. Naturgräset är ännu inte fullt redo vilket betyder att matchen kommer att spelas på konstgräset.

Sundbybergs IK - IFK Mora FK
Div 2 Norra Svealand, herrar
Lördag 5 maj 14:00 Sundbybergs IP

Damlaget på söndag

Damerna kommer närmast från en storseger mot Lidingö (referat finns att läsa här) och tar sig nu an nästa motståndare. Denna gång är det laget med det smått klassiska namnet "BK Träsket" som gästar IP. Träsket har funnits sedan 1980 och grundades av elever på Södra Latin. Namnet kommer från att alla spelare var så korta så att det såg ut som att de stod i ett träsk.

Träsket har spelat en match inledningsvis där det blev en tung förlust mot Lidingö, men där man ändå lyckades göra tre mål, vilket tyder på att det finns offensiv kapacitet i laget. Sundbyberg vill bygga vidare på sin spelidé och den unga truppen vänjer sig mer och mer i seniormiljön. Kom och stötta laget på plats!

Sundbybergs IK - BK Träsket
Damer 5 A
Söndag 6 maj 13:00 Sundbybergs IP


VARMT VÄLKOMNA!

Arkiv