Internligan är igång

14 maj 2018


IMG_0779


För våra träningsgrupper som gör sitt andra år i Fotbollslekis, d.v.s. våra 6-åringar, arrangerar Sundbybergs IK Fotboll fyra stycken matchtillfällen som vi kallar för Internligan. Det första tillfället i år hölls 6 maj på Golfängarnas BP där förmiddagen blev fylld av mycket fart och glädje bland våra yngsta stjärnor.

En nyhet för i år var att vi följde Svenska Fotbollförbundets nya spelformer där samtliga matcher spelades 3 mot 3 istället för 5 mot 5 som tidigare år. Detta blev en stor succé bland spelare, tränare och anhöriga samt som det rimmade bra med vår läroplan i hur vi tränar fotboll.

Vi vill passa på att tacka alla inblandade för ert bidrag till denna kanondag!

Kommande datum för Internligan 2018

  • Söndag 3 jun (Golfängarna)
  • Söndag 9 sep (Golfängarna)
  • Söndag 30 sep (Golfängarna)

Arkiv