Vi fyller 125 år - välkommen på tårtkalas!

4 april 2018

125AR


Måndagen den 9 april fyller Sundbybergs Idrottsklubb fantastiska 125 år! Födelsedagen kommer att firas i klubbhuset

Mellan kl. 11:00 och 20:00 bjuder vi på fika och tårta i klubbhuset/kansliet på Stationsgatan 9. Träffa gamla och unga SIK:are. Diskutera klubbens framtid och gläds åt alla år klubben verkat i ungdomens tjänst.


Välkomna!


Fakta om Sundbybergs IK:
Klubben bildades 1893 och är därmed en av Sveriges äldsta föreningar. Idag består klubben av11 sektioner och har nästan 4 000 medlemmar varav de flesta är barn och ungdomar. Cirka 400ledare lägger en stor del av sin fritid på att ge dessa barn och ungdomar en meningsfull fritid.Sektionerna är bordtennis, bowling, fotboll, friidrott, handboll, innebandy, ishockey, konståkning,orientering, parasport och skidor.

Arkiv