Stockholm Catering, fortsatt en del av Sundbybergs IK Fotboll!

24 april 2018

P17 2A SIK-Sollentuna U 2-5 003

Vi vill meddela att vår kära partner Stockholm Catering har förlängt samarbetet med Sundbybergs IK Fotboll 2018

Stockholm Catering må ha sin bas i Årsta men styrs av riktiga Sundbybergare. De är ett cateringföretag som har stor erfarenhet av att förse stora galor, fester och olika evenemang med förstklassig mat och dryck.

Vi är fått en pratstund med Stockholm Caterings starke man, Anders Engström.

Stockholm Catering fortsätter att stötta Sundbybergs IK Fotboll, hur känns det? - Det känns både kul och självklart. Jag hoppas kunna bli en del av fotbollen i SIK även i funktionärsform någon gång i framtiden igen. Men tills vidare så får jag vara sponsor och en supporter som ser både hemma och bortamatcher. Det känns på något sätt mer genuint än när man t.ex. går och ser landskamper på Friends. 

Förutom att du är VD i Stockholm Catering har du en lång bakgrund i Sundbybergs IK Fotboll, kan du berätta mer om vem du är för de som inte har koll? - Jag började själv i Sumpan vid sju års ålder och spelade 11 år som ungdomsspelare här. Vi var ett rätt bra lag, nog topp 10 i Stockholm. Sen blev det många års paus tills jag dök upp som tränare för Sumpans P91:or (se bilden högst upp). Det blev nio riktigt roliga år. Vi hade två säsonger i S:t Eriks-Cupen Elit. Men den stora bedriften är att vi lyckades hålla två lag rullande fram till och med säsongen de fyllde 18 år. Det är det inte många som slår. Så att kombinera elit och bredd funkar, det handlar bara om att bry sig lika mycket om alla spelare. 

Vad ser du fram emot mest med säsongen 2018? - I år så blir det nog mest att titta på Sumpans herrar. Jag har redan hunnit med att frysa på ett par träningsmatcher. Som defensivt tänkande fotbollsfilosof så tycker jag det ser riktigt bra ut på den fronten, många alternativ finns. Det har sett bra ut inledningsvis, så jag hoppas på att få se ett antal bra matcher fortsättningsvis. Framför allt så hoppas jag att Badji (Daniel Badjelan), som jobbar hos mig och som jag har stor respekt för, får ha en skadefri säsong, då kan det bli riktigt kul.

Tack Anders och vi hälsar Stockholm Catering välkomna ombord på tåget 2018!   

Arkiv