Ny riktlinje - Utdrag ur belastningsregistret

18 april 2018

barn

Sundbybergs IK Fotbolls styrelse är mycket nöjda med att ha tagit fram ytterligare en riktlinje som presenterades på årsmötet söndag 25 mars

De nya riktlinjen handlar om utdrag ur belastningsregistret. Ett utdrag ur belastningsregistret för ledare som medverkar i en träningsgrupp med aktiva under 18 år är något som förekommer mer och mer i den moderna idrottsföreningen. Detta då verksamheten i en idrottsförening påminner mycket om det arbete som är inom förskola eller skola. Dessa riktlinjer är framtagna för att kvalitetssäkra vår verksamhet ytterligare och i praktiken erbjuda en trygghet till alla som väljer att ha sina barn aktiva i Sundbybergs IK Fotboll. Vi vill därför uppmärksamma er att denna riktlinje nu finns uppe på hemsidan så att både spelare, ledare eller föräldrar enkelt kan gå in och läsa vart Sundbybergs IK Fotboll står i denna fråga.

Ni hittar mer om riktlinjer kring utdrag ur belastningsregistret under fliken styrelse eller genom att klicka på länken nedan:

Riktlinjer om utdrag ur belastningsregistret >>

Har du frågor kring denna riktlinje eller övriga riktlinjer? Ta kontakt med Fotbollskonsulenterna >>

Arkiv