Herrlaget tar emot Vasalund!

17 april 2018

Web Vasalund 2018 mindre

Äntligen dags för ny hemmamatch på Sundbybergs IP. Efter två fina insatser mot Stocksund och Valbo är det nu dags att ta sig an favorittippade Vasalunds IF som är nykomlingar i serien från division 1.


I hemmapremiären såg vi en mycket fin publiksiffra som närmade sig uppåt 300 åskådare. Den siffran siktar vi att slå den här matchen nu när lokalrivalen Vasalund kommer på besök.

"Säsongens roligaste hemmamatch"

Sundbybergs trupp ser starkare och starkare ut och kommer till matchen som ett otroligt laddat lag.

– Vi har allt att vinna och inget att förlora, det är säsongens roligaste hemmamatch. Vasalund kommer till spel med tre SM-guldvinnare i Kenny Pavey och Yussuf Saleh (2009) och Nebojsa Novakovic (1998). Det känns lite som David mot Goliath. Många av oss har dessutom ett förlutet i Vasalund så det ska bli extra kul. Vi hoppas kunna fortsätta bygga vidare på andra halvlek mot Valbo, säger chefstränare Robel Alazar till sikfotboll.se.


Observera hur du tar dig till läktaren

– Vi tror att många vill se den här matchen, så var ute i god tid för att säkra upp din plats på läktaren, säger Alexander Ragnarsson på kansliet.

Matchen kommer att spelas på Sundbybergs IP:s konstgräs, vilket innebär samma avspärrningar som senaste hemmamatchen mot Stocksund. För att ta sig in på läktaren går du runt Löthallen, via bostadsparkeringarna och lekparken.

asvsparrningar

Det kommer att finnas tydliga skyltar uppsatta.

Väl mött på lördag!

Sundbybergs IK - Vasalunds IF
Lördag 21 april 14:00 Sundbybergs IP 2

Matchens bollhämtare: SIK P2008 City

Arkiv