Matchändringar i Sanktan

20 mars 2018Nu när S:t Eriks-Cupens spelschema är publicerat upptäcker er träningsgrupp kanske att ni har någon matchtid som krockar ifall ni spelar i flera serier. Här finner du information hur ni då går till väga

Info från Stockholms Fotbollförbund:
Du får inte flytta match från våromgången till höstomgången och ej heller flytta en match så att den ligger efter sista spelomgången. Giltiga skäl för att flytta match är skolresor, lägerskolor, deltagande i skolstadslag eller distriktsstadslag eller annan anledning om ni är överens. Matchändring godkänns inte för deltagande i andra fotbollstävlingar, träningsläger eller i andra idrotter.

Matchändringsavgifter S:t Eriks-Cupen

  • Perioden 10/4–25/6 samt 7/8–22/10 (övriga tider är avgiftsfria) 200 kr
  • Vid matchändring senare än 8 dagar (under samma period) 600 kr
  • Administrationsavgift vid uppskjuten match 800 kr
  • Administrationsavgift om match flyttas utan StFF:s vetskap 1000 kr

Tips! Kom ihåg möjligheten att flytta en höstmatch till våren (dock inte en vårmatch till hösten!)


Hjälp från kansliet med hemmamatcher

Vi på kansliet hjälper er att hitta nya plantider för era hemmamatcher.

Så här går det till:

  1. Ni kontaktar motståndarlaget först och kommer fram till förslag (gärna fler alternativ) på när ett bra tillfälle skulle vara att spela matchen istället.
  2. Gör en sammanställning på alla matcher ni vill flytta och skicka de till fotboll@sik.org, märk mejlet med "Matchändring och träningsgrupps namn"
  3. I mejlet ska det framgå: motståndare, serie, matchnummer, datum/tid och spelplats på de matcher ni vill flytta. Samt önskemål när ni istället vill spela matchen.
  4. Kansliet återkommer då till er med förslag på lediga plantider utifrån era önskemål. Dessa förmedlar ni sedan till motståndarlaget och bekräftar sedan till kansliet när ni är överens. Därefter fyller ni i en matchändringsblankett, som skickas till motståndet för granskning, som sedan skickas av motståndarna till sanktan@stff.se
  5. Vill ni flytta en match till en vardagstid kan detta endast göras om er träningsgrupp har en träningstid som tillåter det.
  6. Vill ni flytta en bortamatch, tar ni kontakt med motståndarlaget som kontaktar sitt egna kansli.


Kansliet vill ha era matchflyttar senast tisdag den 3 april. Önskemålen skickas till fotboll@sik.org

Arkiv