Nya C-diplomerade tränare!

17 mars 2018I helgen genomfördes sista dagen av fotbollförbundets Tränarutbildning C. Utbildningen var uppdelad på två dagar, med webbuppgifter mellan tillfälle ett och två. Teorin hölls på Sundbybergs IK kansli och praktiken i Ängskolans gymnastiksalar.

Det blev som väntat två dagar fyllda av entusiasm, bra diskussioner och nya erfarenheter för våra ledare att ta med sig ut till sina lag. Totalt 17 tränare tog sig igenom kursen, vilket var jättekul. Dessutom är 4 av ledarna aktiva i våra helt färska 2012-lag. Vilket är en fantastisk resurs, att kunna erbjuda våra allra yngsta spelare, utbildade föräldratränare redan från start!

C-diplom är något vi varmt rekommenderar alla våra ledare att gå, som ännu inte redan gjort det. Nästa tillfälle kursen hålls i Sundbybergs IK:s regi är under 2019. Vill du läsa mer om utbildningen kan du göra det här >>

C-Diplom 2018 (2)


Bra jobbat alla deltagare - vi är stolta över er!

Arkiv