Restaurang AG förlänger med Sundbybergs IK Fotboll

13 mars 2018

agklasjohan

Vi kan till vår stora glädje ge er nyheten om att Restaurang AG fortsätter sitt samarbete med Sundbybergs IK Fotboll under 2018.

– Fantastiskt bra att fortsätta samarbetet och extra kul att herrlaget klarade sig kvar i division två samtidigt som föreningen startar upp damlaget igen, säger Klas Ljungquist på Restaurang AG.

AG är en av Stockholms mest prisbelönta köttkrogar som ligger i den gamla silverfabriken på Kronobergsgatan 37, Kungsholmen. Bakom AG hittar vi de välkända krögarna Klas Ljungquist och Johan Jureskog, med ett förflutet i Sundbyberg.

Började spela fotboll i Sundbybergs IK

Förra året kunde vi läsa på hemsidan om hur Restaurang AG tycker idrotten skapar gemenskap mellan människor bosatta i olika områden och goda förebilder för våra yngre att se upp till.

Kan du berätta lite om er Sundbybergsbakgrund och er relation till Sundbybergs IK Fotboll? – Absolut. Både jag och Johan (Jureskog) är födda och uppvuxna i Sumpan. Vi träffades för första gången redan när vi bara var 5-6 år gamla och vi började spela och träna i samma SIK-lag. Jag har även flyttat tillbaka och är sedan 2010 en Sundbybergsbo igen, säger Klas Ljungquist.

Du besökte Sundbybergs IP förra året i samband med att herrarna spelade. Vad tyckte du om inramningen på IP och kommer du gå på några matcher i år? – Inramningen var kanon! Jag kommer definitivt tillbaka i år, avslutar Klas.

"Inspirerar till utveckling"

Sundbybergs IK Fotboll är väldigt glada och stolta över relationen med Restaurang AG och hoppas på ett långvarigt samarbete framöver. Deras logotyp fortsätter också att synas på Herrlagets och Damlagets matchställ.

– Det känns väldigt roligt när en aktör som Restaurang AG tycker om det vi gör och vill stötta oss i vårt arbete med våra barn och ungdomar. Det inspirerar oss till att utvecklas och bli ännu bättre, säger Alexander Ragnarsson på Sundbybergs IK Fotboll.

Stort tack och välkommen till ett nytt spännande fotbollsår med Sundbybergs IK Fotboll, Restaurang AG!


AG

Restaurang AG
Kronobergsgatan 37, 11233 Stockholm
www.restaurangag.se

Arkiv