Handelsbanken Sundbyberg förlänger!

1 mars 2018


20170208_2850_Extern Artikel lång bild 1400x506

Vi har den mycket glädjande nyheten att Handelsbanken i Sundbyberg fortsätter sitt samarbete med Sundbybergs IK Fotboll under 2018.

– Det känns helt självklart att vi fortsätter samarbetet! Vi tycker att Sundbybergs IK Fotboll har en bred och välorganiserad verksamhet som vänder sig till många, säger kontorschef Jan Larsson.

Stöder Fotbollsfonden

Vi kunde förra året läsa på både hemsidan och i tidningen om att Handelsbanken Sundbyberg stöttar Fotbollsfonden. Hur går era tankar kring just Fotbollsfonden och hur ser ni på idrottens kraft att kunna verka för ett bättre samhälle? – Vi vill att fler tjejer och killar med ansträngd ekonomi ska ges möjlighet att delta i föreningens aktiviteter. Förhoppningsvis möjliggör vårt bidrag till Fotbollsfonden det i större utsträckning, säger Jan Larsson. – Om det ges möjlighet för personer med olika bakgrund att mötas under ett gemensamt intresse, i detta fall fotboll, är jag övertygad att det är bra för samhället. Dessutom tycker jag om att uppmuntra till all typ av fysisk aktivitet, fortsätter Jan Larsson.

"Roligt och inspirerande"

Sundbybergs IK Fotboll är mycket nöjda och glada över partnerskapet och hoppas på ett fortsatt långvarigt samarbete.

– De gillar vårt sätt att arbeta och det vi står för. Det känns väldigt roligt och inspirerande att Handelsbanken tycker om det vi gör och vill vara en del av det, säger Elias Gergi på Sundbybergs IK Fotboll.

Tack Handelsbanken Sundbyberg och välkommen till ett nytt spännande fotbollsår med Sundbybergs IK Fotboll!

Arkiv